Košarica0

V vaši košarici nimate izdelkov.

Čatni (chutney) indijska coprnija

Čatni (chutney) indijska coprnija, ki navdušuje ves svet

V južni Aziji so mojstrsko kos izzivu, kako z dodatki še izboljšati že dobro. Njihova pogruntavščina je tudi čatni (chutney), coprnija sadnega in zelenjavnega, slanega in sladkega, kislega in še kako drugače začinjenega. Čatniji (chutneys) so postali uspešnica med gurmani po vsem svetu. Od slovenskih ustvarjalcev sva jih na našem trgu med prvimi (verjetno kar prva) ponudila midva.

KUPI ČATNI

Skrivnost odličnega čatnija je v harmoniji

Pri čatniju noben okus ne sme prevladovati, prav v tem je skrivnost te kulinarične coprnije! Kot prija gorčica h klobasi ali ajvar h čevapčičem, čatni (chutney) vrhunsko pristoji k sirom, mesu, suhomesnim izdelkom, pa tudi k zelenjavnim jedem. Kaj pa bo tvoja zmagovita kombinacija?

Skrivnost odličnega čatnija je v harmoniji
Čatnija Mmm Beatrice

Čatnija Mmm Beatrice

Sčarala sva dva čatnija. Čebulni čatni, ki mu nekateri narobe rečejo čebulna marmelada, in marelični čatni, kjer se čebuli pridružijo marelice, kraljevske zlate rozine in še več vrst začimb, pa še kaj.

KUPI ČATNI

Na mizah uglednih kulinaričnih ustvarjalcev in izkušenih sladokuscev

Že v prvem letu najinega kuhanja čatnijev se je gospod iz južne Indije, ajurvedski strokovnjak, navdušil nad čatniji Mmm Beatrice. Danes pa so te male kulinarične coprnije prepričale tudi kar nekaj vrhunskih šefov doma in v tujini, ki jih uvrščajo k jedem v svojih restavracijah. Boš poskusil-a tudi ti?

KUPI ČATNI
Na mizah uglednih kulinaričnih ustvarjalcev

Product was successfully added to your shopping cart.

Čatni - chutney